700 Kişi 2.5 USDT(37TL) kazanacak.
Görevler 2 dakikanız almıyor. Değerlendirin kaçmaz.
26sinda airdrop bitecek. 1 hafta sonra da dağıtım başlıcak.
Çekiliş gibi düşünün. Fake twitter çekilişlerine katılacağınıza buna katılın. Hem çıkma da daha yüksek.
Ayrıca telegram kanalıma bekliyorum 1 ayda 1600₺'den fazla kazandık. Tamamı ödeme kanıtlı.
Ayrıca bitexen 90TLli Hatay token veriyor. Kayıt olurken ref koduna 1967 yazmanız yeterli
Web3 token airdrobuna katılabilirsiniz. Herkese veriyyorlar. Daha önce litedex airdrobundan 6$'lık satış yaptım pancakeswap üzerinden. Kesinlikle ödeme yapan sistemleri paylaşıyorum. Hepsi de ödeme kanıtlı.
Hepsi ve daha fazla için telegram kanalımıza katılmayı unutmayın. Bol şans.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Görevler 2 dakikanız almıyor. Değerlendirin kaçmaz.
26sinda airdrop bitecek. 1 hafta sonra da dağıtım başlıcak.
Çekiliş gibi düşünün. Fake twitter çekilişlerine katılacağınıza buna katılın. Hem çıkma da daha yüksek.
Ayrıca telegram kanalıma bekliyorum 1 ayda 1600₺'den fazla kazandık. Tamamı ödeme kanıtlı.
Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca bitexen 90TLli Hatay token veriyor. Kayıt olurken ref koduna 1967 yazmanız yeterli
Web3 token airdrobuna katılabilirsiniz. Herkese veriyyorlar. Daha önce litedex airdrobundan 6$'lık satış yaptım pancakeswap üzerinden. Kesinlikle ödeme yapan sistemleri paylaşıyorum. Hepsi de ödeme kanıtlı.
Giriş yap veya üye ol.
NUKE CHAİN ÇEKİLİŞİ DE EKLİYORUM 10$LIK ÇEKİLİŞHepsi ve daha fazla için telegram kanalımıza katılmayı unutmayın. Bol şans.