Bedava Bitcoin Kazanma (Ödeme Kanıtlı)

1925batmazbugunes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

2013 yılından beri en güvenilir BTC musluk sistemi şahsen yıllardır kullanıyorum ve tavsiye ederim. Ödeme kanıtıyla başlayayım;
Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin tamamını görüntülemek için bu çubuğu tıklayın. Orijinal görüntü 3061x726 boyutunda.

Siteye adresinden kayıt olduktan sonra (Referanssız link: freebitco.in) her saat başı FREE BTC kısmından butona tıklıyorsunuz ve 0-10000 aralığında şanslı numaranıza göre BTC kazanıyorsunuz. Sıralama şu şekilde;
Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin tamamını görüntülemek için bu çubuğu tıklayın. Orijinal görüntü 1658x1517 boyutunda.

Örneğin benim şansıma 4219 sayısı geldi ve güncel değeri 0,0142 TL olan 0.00000006 BTC kazandım. Anlaşılacağı üzere site sizlere 1 saatte 1 günde xx kazanç şeklinde hayal satmıyor cüzi miktar kazanıyorsunuz. Özellikle boş vakti olanlar yan sekmede açık tutabilir saat başı tıklıyorsunuz sadece şanslı numaralara göre kazanç elde ediyorsunuz.

Her saat başı ayrıca 2 adet Piyango Bileti kazanıyorsunuz. Haftada 1 gün Pazartesi günü çekiliş oluyor ve sizlerde kazandığınız biletler ile bu çekilişe katılıyorsunuz. Ödül havuzu şu şekilde;
Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin tamamını görüntülemek için bu çubuğu tıklayın. Orijinal görüntü 1660x1572 boyutunda.

Sitede ayrıca farklı yarışmalar, oyunlar mevcut. Ben şahsen bilgisayar başında işlerimi hallederken ara sıra girip katılıyorum ve bugüne kadar 3 ödeme aldım.
Buradan kayıt olabilirsiniz :
Refsiz:

Yusuf

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ben 003 BTC kazanıyorum sizde 006 yazıyor neden böyle oldu acaba

Konuyu Okuyan Kullanıcılar