Immutable üzerinden planetquest projesidir 1 yıldır hazırlık aşamasında olan bu proje geçen hafta sitesini aktif hale getirdi nft dağıtıyor yakında oyunu çıkacakmış Şimdiden marketplace de bazı nftleri uçuk fiyata eth üzerinden satanlar var. ileride ne olacağı belli olmaz sınırlı sayıda diyorlar şimdiden alıp koymak lazım bir kenara yada satadabilirsiniz size kalmış.
discorda yeni kanal eklendi satılanlar listesi adında nftlerin şuan ortalama common 50 rare 100 epic 1500 legendary 17 bin tl eth değerinde satılıyor. gelişme oldukca fiyatlar değişim gösterebilir, yetkilileri oyunlarınında yakında çıkacağını söylüyor.
Sizde olması Gerekenler
Adım 1 ) Cüzdan Bağlayın
Adım 2) 3 oyuncu grubu var. bir tanesini seçin
Adım 3) Discord a girin.orada size link verecek o adrese basın. Discordunuz onaylanacak.
Adım 4) Mail adresinizi girin. Mailinize gelen linke tıklayıp Onaylayın.Onay mesajı gelmeyenler discorddaki email kanalından linke ulaşabilir
adım 5) bu kadar.
Bu şekilde aldım bende, çok yoğun ilgi var bitmeden deneyin derim
REFLİ LİNK :
Refsiz Link :
discorda yeni kanal eklendi satılanlar listesi adında nftlerin şuan ortalama common 50 rare 100 epic 1500 legendary 17 bin tl eth değerinde satılıyor. gelişme oldukca fiyatlar değişim gösterebilir, yetkilileri oyunlarınında yakında çıkacağını söylüyor.
Sizde olması Gerekenler
- Metamask ( main etherium ağından bağlayın )
- discord hesabı
- mail adresi
Adım 1 ) Cüzdan Bağlayın
Adım 2) 3 oyuncu grubu var. bir tanesini seçin
Adım 3) Discord a girin.orada size link verecek o adrese basın. Discordunuz onaylanacak.
Adım 4) Mail adresinizi girin. Mailinize gelen linke tıklayıp Onaylayın.Onay mesajı gelmeyenler discorddaki email kanalından linke ulaşabilir
adım 5) bu kadar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu adrese girip, Cüzdan bağlayarak nft'nizi görüntüleyebilirsiniz.Bu şekilde aldım bende, çok yoğun ilgi var bitmeden deneyin derim
REFLİ LİNK :
Giriş yap veya üye ol.
Refsiz Link :
Giriş yap veya üye ol.