Binance MOBOX Games NFT Kazanma Şansı Yakala

CounTx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

Binance Mobox Airdrop etkinliği var. 1.000.000 $ etkinlik yapıyorlar. Etkinliğin bitmesine 6 gün var. Etkinlik bittikten sonra ödüller dağıtılacak.

Adım 1: Binance Anasayfa gelin ekranı üstten aşağı doğru çekin binance marketplace açılacak orada alt resimde kırmızı kutuya aldığım yere tıklayın açılan sekmede binance hesabınızı bağlamanızı isteyecek bağlantı işlemini yapın bir kaç saniyelik iş.

Adım 2: Daha sonra avatarınızı oluşturuyor sonrasında karşınıza altta ki gibi panel açılıyor oradan tickets butonuna tıklayıp #5533465 KODUNU Girmeniz gerekmekte işlemleri yaptıktan sonra 1 bilet kazanacaksınız. 1 Milyon dolar dağıtılıyor getirdiğiniz her kişi için ekstra bilet alıyorsunuz girişte arkadaşınızın avatar kodu gerekli oraya benimkini girersiniz. (NFT kutusundan nft çıkacak sanırım kuralları okudum fakat nft mi yoksa para olarak mı verecekler orayı tam anlayamadım.)

Konuyu Okuyan Kullanıcılar