Merhaba,
Aldığım eğitimler sonrasında öğrendiklerimden yola çıkarak hem ışık tutmaya hem de herkesi öğrenmeye teşvik ediyorum. Siz de buradan alın ya da satın değil; benim analizim bu, eğer bilmiyorsanız öğrenip siz de daha bilinçli alımlar yapın mesajı vermek istiyorum.
BTC'nin 44 seviyesinden gerekli desteği aldığını ve düşüş trendinin tavan noktasına tekrar ilerleme ihtimali karşısında alım yaptım ve 39,281 seviyesine stop koydum.
Aslında bu yaptığım alım çok riskli çünkü;
1- Ichimoku'ya göre : Chikouspan yukarıda ve boşta değil.
2- Ichimoku'ya göre : Senkouspan A ve B'nin altındayız.
3- Tillson'da sat sinyali 12.05 tarihinde gelmişti fakat henüz al sinyali yok.
Riski azaltan faktörler;
1- RSI şuan alım yapmayı destekliyor.
2- Düşüş trendinin dip noktasındayız ve üst trend noktasına temas etmeli.
Kendime not : Eğer bu veya bir soraki mum barlar hem Tillson'u hem de SenkouspanB'yi yukarı doğru keserken Chikouspan yukarıda ve boşta olursa Bitcoin'de yeni ATH'nin sinyalleri gelmiş olur.
Netice itibariyle düşüş trendinin üst noktasına temas edeceğini düşünüyorum. İşte tam olarak orada takip edeceğim. Eğer düşüş trendini yukarı doğru kıracağını anlarsam beklemeye devam edeceğim fakat aşağı sekip tekrar 40bin'i test edeceğini anlarsam satacağım.
"Konu içerisinde yatırım değil, eğitim tavsiyesi var"
Herkese bol kazaçlar.
Aldığım eğitimler sonrasında öğrendiklerimden yola çıkarak hem ışık tutmaya hem de herkesi öğrenmeye teşvik ediyorum. Siz de buradan alın ya da satın değil; benim analizim bu, eğer bilmiyorsanız öğrenip siz de daha bilinçli alımlar yapın mesajı vermek istiyorum.
BTC'nin 44 seviyesinden gerekli desteği aldığını ve düşüş trendinin tavan noktasına tekrar ilerleme ihtimali karşısında alım yaptım ve 39,281 seviyesine stop koydum.
Aslında bu yaptığım alım çok riskli çünkü;
1- Ichimoku'ya göre : Chikouspan yukarıda ve boşta değil.
2- Ichimoku'ya göre : Senkouspan A ve B'nin altındayız.
3- Tillson'da sat sinyali 12.05 tarihinde gelmişti fakat henüz al sinyali yok.
Riski azaltan faktörler;
1- RSI şuan alım yapmayı destekliyor.
2- Düşüş trendinin dip noktasındayız ve üst trend noktasına temas etmeli.
Kendime not : Eğer bu veya bir soraki mum barlar hem Tillson'u hem de SenkouspanB'yi yukarı doğru keserken Chikouspan yukarıda ve boşta olursa Bitcoin'de yeni ATH'nin sinyalleri gelmiş olur.
Netice itibariyle düşüş trendinin üst noktasına temas edeceğini düşünüyorum. İşte tam olarak orada takip edeceğim. Eğer düşüş trendini yukarı doğru kıracağını anlarsam beklemeye devam edeceğim fakat aşağı sekip tekrar 40bin'i test edeceğini anlarsam satacağım.
"Konu içerisinde yatırım değil, eğitim tavsiyesi var"
Herkese bol kazaçlar.