Cleo One - Sınıfının En Iyi Kripto Platformu (Ücretsiz)

Crypto.Trader

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

CLEO ONE ile yapay zeka ve algoritmik yatırımın sağladığı avantajlar ve borsa yatırım becerilerinizi birleştirin kar olalısılığınızı artırın. Üyelik ÜCRETSİZ, kendi kripto botunuzu oluşturun, Otamasyona sokun 7/24 aktif olan kripto borsasında ekran başında saatler harcamadan zarar riskinizi en aza indirgeyin.

Binance ile anlaşması olan Cleo One ücretsiz kullanmak mümkün. Birçok indikator ve fiyat hareketleri seçenekleri ile kripto botunuzu sadece yazarak oluşturabilirsiniz. Platformu tanımak ve gözatmak için herhangi bir borsa hesabını bağlamanıza gerek yok, sadece üye olarak incelemek mümkün.

Cleo one inceleyen kripto websiteleri:

Platformun ücretsiz deneme seçeneği vardır. Kendi stratejinizi yaratın, sanal para ile gerçek dünya şartlarında simülasyona sokun nasıl performans gösterdiklerini izleyin.

, kodlamaya zaman ayırmak istemeyen ancak piyasalarda 7/24 bulunmaları gereken bağımsız traderlara güçlü, iyi bilgilendirilmiş yatırım otomasyonu getiriyor, mükemmel bir uygulama ile artık Binance'te işlem yaparken kullanmak ücretsiz!
Stratejilerinizi sadece yazarak çok kolay oluşturabilirsiniz. Örneğin:

Kripto, forex ve hisse senetleri için test edilebilirler, live trade kripto botlar veya paper trade ve gerçek zamanlı piyasa koşullarında demo olarak test edebilirler. En büyük kripto borsalarını destekliyoruz.

Binance, BinanceUs, Bitfinex, HitBTC, CoinBasePro
--Daha fazla borsa seçenekleri eklenmeye devam edicek. Eklenmesini istediğiniz borsa varsa canlı chat veya email üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

CLEO one'da ne yapabilirim?
• Kripto, forex veya hisse senedi stratejileri oluşturun
• Kripto, forex ve hisse senetleri için geriye dönük trade stratejileri (Bakctesting)
• Kripto stratejileri, kripto botları olarak yapılan seçim borsasında otomatikleştirilebilir
• Eş zamanlı Trailing Profit ve Trailing Stop Loss ile alım satım yapın
• Mevcut piyasa koşullarında stratejileri test etmek için Papertrade
• Test edildiğinde ücretsiz, karlı stratejiler kullanın

Datadash'tan Nicholas Merten youtube kanalında Cleo one tanıtımını yaptığı linke ulaşabilirsiniz (21:40 ve sonrası).

dvrzener

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
genelde btc tanıtım sitelerinde minimum risk, risksiz gibi kavramlarla karşılaşıyorum sürekli ama hiç lanse edildiği gib risksiz bir iş değil btc yatırımcılığı. Takıntıya dönüşen bir hastalık dahi olabiliyor. ev kredisi ihtiyaç kredisi çekip geri dönüşündeki faizi dahi göze alarak paralarını coinlere yatıran insanlar var. Bence gereksiz bir risk. Eğer ölü bir paranız varsa yatırın uzun vadede getirisi elbet olacaktır zaten. Fakat diğer türlüsünü pek desteklemiyorum.

Konuyu Okuyan Kullanıcılar