Coinlistten herkese 10$-Sınırlı süre

tigerxxsa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

👉

🔹Coinlist Borsası 10$ değerinde BTC Veriyor!
🔹Ödül Çekilebilir!
✅Ön satış yapan ve ön satışları genellikle 20x - 50x olan güvenli, eski bir borsa.
🔥Kaçırmayın!

👉Airdroba Katıl

📖Adımlar :
➖Tıkla, kayıt ol.
➖Kimlik onayını tamamla.
➖110 Dolarlık coin yatırın (Algo coini tercih edebilirsiniz Binance'de listeli)
➖Yatırdığınız coini alın ve satın (Örn ;Algo coin yatırdınız Algoyu satın usdt alın sonra tekrar Usdt ile Algo alın). İşlem bu kadar.
➖Yatırdığınız 110 doları çekebilirsiniz.
➖Hesabınıza gelen 10 Dolarlık BTC çekilebilir!

♦10$ BTC Ödülünüz işlemi yaptıktan sonra yatırılıyor! 24 saat sonra ödüller yatırılacak
Sorularınız ve böyle airdropları anlık yakalamak için telegram kanalım: kanalım:
Toplam 20 000$ ödül dağılatacak. Dağıtım bitince telegram kanalımdan duyuracağım. Dağıtım bitince kampanya duracak. Şuan kampanya aktif

Konuyu Okuyan Kullanıcılar