Yeni Başlayanlar Kaldıraç Taktiği (2x)

G4G

ucretsizscript.net
Moderatör
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

Merhabalar, önceden bir yerden öğrendiğim ve son zamanlarda uygulamaya başladığım bir kaldıraç sisteminden bahsetmek istiyorum. Öncelikle risklidir kimseye önermiyorum ve herhangi bir coin adı vermiyorum. Bu kazanç sistemini ben bulmadım, bir yerden öğrendim ve son zamanlarda uygulayıp başarılı olduğum için sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle bu taktiği hacimi yüksek oturmuş altcoinlerde yapınız, yeni çıkmış veya it köpek gibi coinlerde yaparsanız batarsınız.

Sistem şudur ;

Bu sistemi ben genelde 1 saatlik mumlara bakarak yapıyorum garanti olsun diye ancak 15 dakikalık mumlarda da yaparak kazanç sağladım. Önerim 1 saatlik mumlardır.

1 veya 1 den fazla uzun yeşil mumun ardından kesinlikle kırmızı mum yanacaktır. Veya tam ters 1 veya 1 den fazla uzun kırmızı mumun ardından kesinlikle yeşil yanacaktır. Sizde herhangi bir altcoinin grafiğini açarak bunu teyit edebilirsiniz. Burada önemli bir nokta var. Siz diyelim saat 03.00 mumunda girdiniz, kesinlikle pc veya telefonun başında bekleyip işlem yapmanız lazım.

Ben alıştığım için artık 20x kaldıraç açıyorum ve her işlemde %15-25 arası kar görünce çıkıyorum. Beklesem daha çok kazanacağımı biliyorum ancak fazla riske atmaya hiç gerek yok. Bu sayede hergün 2x yapıp bırakıyorum.

Umarım açıklayıcı olmuştur. Lütfen yapmadan önce mumları izleyin hareketlerine bakın dediğim gibi ne kadar uzun bir mumdan sonra tam tersi renk yaktığını iyice anlayın ve kafanıza oturtun ondan sonra yapın. Kesinlikle az bütçeyle girin ve hırs yapmayın. Yatırım tavsiyesi değildir.

MrNikolaj

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
bilgi için teşekkürler

Tepkiler: G4G

Konuyu Okuyan Kullanıcılar