Legion Network uygulamasını indirdiğinizde, 34 LGX-5$ kazanıyorsunuz. LGX şuanda ICO durumunda ve fiyatı belli değil.1 LGX 0.075$ değerinde. Kayıt olup claim reward dediğinizde hesabınıza yansıyor. Dağıtım 1 Mart 2022'de olacak. 1 marttan sonra claim edilebilir durumda. Uygulamaya bir bakın değerim.
.Crypto cüzdanlarından NFT'lere, pazar yerlerine, Oyun ve Yazılıma kadar geniş bir hizmet alanına sahip. Şöyle bir uygulamaya bakın güzel yerlere gelebilir. Denemekten zarar gelmez. Denemenizi tavsiye ederim. Kayıt olmak 1 dakikanızı almıyor. Referans linkimden üye olursanız veya referans idmi girerseniz ben de kazanmış olurum. Bol kazançlar. Sağlam ico airdrobudur.
9Z8AshF
Coinmarket linki:
.Crypto cüzdanlarından NFT'lere, pazar yerlerine, Oyun ve Yazılıma kadar geniş bir hizmet alanına sahip. Şöyle bir uygulamaya bakın güzel yerlere gelebilir. Denemekten zarar gelmez. Denemenizi tavsiye ederim. Kayıt olmak 1 dakikanızı almıyor. Referans linkimden üye olursanız veya referans idmi girerseniz ben de kazanmış olurum. Bol kazançlar. Sağlam ico airdrobudur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
9Z8AshF
Coinmarket linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.