Nexo 25$+10$

tigerxxsa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

🚀Nexo 25$ Bitcoin kampanyası-KYC yap- 100$ üstü Usdtyı 1 ay beklet 25$ Kazan🚀.
Güvenilir borsadır uzun zamandır kampanya devam ediyor ve ödeme yapıyor. İşlemleri tamamladığınız da 10$ da ben size yollayacağım. İşlemleri dikkatlice okuyun.
Katılmak için;
👉
1️⃣Linkten üye olup email doğrulayın, Kimlik Doğrulama (KYC) yapın. Kimlik doğrulama, Advance seviyede olmalıdır. Doğrulama yarım saat bir saat sürüyor. Tamamlanınca mail geliyor
2️⃣Kimlik doğrulanınca siteye en az 102-103$ değerinde herhangi bir coin (doge,trx,bnb,ltc,xlm,link,ada, vb.) Gönderin. Gönderdiğiniz bakiyeyi sitede Exchange kısmında USDT'ye çevirin. 100usdtiyi 30 gün bekletin. 100 usdt altına düşmesin bakiye
3️⃣Tam 1 ay sonrasında ödül hesabınıza yansıyacak. Stake ödülü ve 25$ BTC Hepsini beraber çekebilirsiniz.
💰AYIRICA REFERANS LİNKİMLE KAYIT OLUP İŞLEMLERİ TAMAMLAYIP 25$ HESABINIZA YATTIĞINDA, BANA MESAJ ATIN 10$'DA BEN VERECEĞİM TOPLAM 35$ KAZANCINIZ OLACAK.💰 Faize yatırsanız bu kadar vermiyor valla. Güvenilir ve uzun süredir ödeme yapan borsa kampyansadır.

tigerxxsa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
💰Kazanmaya ve kazandırmaya devam ediyoruz
Airdrop kanalımız:
Anlık airdroplardan yararlanmak için herkesi kanalımıza bekleriz. Sadece %100 ödeme yapan sistemler. Beraber kazanmak için kanalımıza bekliyorum.

Lvnt35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yeni sistem
Bunu da değerlendirin

Günlük 1 dolar veriyor

Her 5 referansa 2 dolar veriyor

Min cekim 10 dolar

Yatırım sartı yok

Sisteme üye olduktan sonra yetkiliye sizi aktif etmesi için yazmayı unutmayın

Yetkili

@MBC0505