Yepyeni bir mining sitesi ile site kapanana kadar kazanç sağlayın(ÖDEME KANITLI)

G4G

ucretsizscript.net
Moderatör
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

ÖDEME KANITI KONUNUN ALTINA EKLENDİ

Öncelikle yatırım tavsiyesi etmiyorum. Sorumluluk size aittir. Hiç bir sekilde sorumluluk kabul etmiyorum.. Site mining sitesidir. Daha önce blockareas paylastim. Ve hala şansa site kapanmadi. Kâr ediyorum. Bu tür sistemlere güven olmaz. Arastirdim biraz . Ve youtubede onlarca yüzlerce video var. Sistem ödeme yapıyor. Ödeme kanıtı konunun aşagısındadır.

Bu tür sistemler 1 haftada aktif kalabilir. 2-3 ay aktif kalabilir ve sonra kepenk kapatır giderler. İlk yapanlar kazanır sonlar kaybeder. Az çok bilirsiniz.

Not: Mecbur refli linkten üye olmanız gerekiyor. Yoksa sistem üyelik açmaya izin vermiyor. Sponsor id kısmına G4G4G yazın

1) Uygulamayı indirip giriş yapın. Reften üye olanlara ödül varmış . Birbirimize destek olalım

2) Sistem size saatlik kazanç veriyor. Örneğin 100₺ yatırdınız. Saatte 1₺ toplayarak 24 saatte 24₺ toplayabilirsiniz. Ana Paranız 4-5 günde çıkıyor. Ne kadar yatirirsaniz kazanc o kadar cok olur. Ben 1200 trx attim. 24 saatte 288 trx (280₺ civari alacam. ) Ondan sonra ne kazanırsanız kârdır.

3) Gece uyurken her saat basi uyanmak zorunda kalmamak icin yöntem buldum. Play storeden otomatik clickler programi indirin.. 61 dk da bi otomatik tiklasin. Her saat başı geliri toplucaz. Olay budur.. Minimum çekim 100 trx dir. Çekim talebi verirken 14 trx kesmektedir. Geceleri uyurken böyle yapabilirsiniz. Bide ekran kapanma suresi peogrami indirin. 12 saata ayarlayin ki 12 saat boyunca ekran kapanmasin.

Kayıt olurken OTP kodu gelmez ise 123456 yazın.

144

Konu alıntıdır.

Konuyu Okuyan Kullanıcılar