Site Tanıtımı cleo.finance trading platformu şu anda yayında ve ilk üyeler için ÜCRETSİZ! Teşekkürler! 🙏

Robert KG

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

Merhaba arkadaşlar,

Trading platformu üzerinde çok çalıştık ve nihayet şimdi kaydolabileceğinizi ve ÜCRETSİZ olarak deneyebileceğinizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Ilerde ücretli üyelik olacaktır ancak şuan üye olanlar ilk üye sayılacaktır ve sınırsız olarak platformu ücretsiz kullanabilicekler.

Borsada al sat yapan yatırımcıların toplumda önemli bir rolü olduğuna inanıyoruz. Ve onların kârlı olmalarına destek olmak bizim misyonumuz.
Yardım için:
ile: 🧐

192
  • Pozisyona girmeden önce riskler ve ödüller hakkında görsel olarak bilgilendirileceksiniz.
  • Platform, aynı anda birkaç zarar durdur ve kar emri almanıza, basit yazarak kendi akıllı pozisyonlarınızı oluşturmanıza veya önceden tanımlanmış şablonları kullanmanıza olanak tanır.
193

• Akıllı alım satım, koşullarınız yerine getirildiğinde alım satım pozisyonuna girmenizi veya çıkmanızı sağlar. Böylece, duygularınızı yatırım kararı verme sürecinizden çıkarın.
192

• Pozisyon Tekrarı ile yatırımcılar pozisyonları hakkında değerli bilgiler toplayabilirler. Tüm pozisyonların önemli anlarını ve seviyelerini grafikte doğal olarak izleyebilirler, koşullar gerçek zamanlı olarak karşılanır ve koşullarınızdan herhangi biri acele ediyor veya geride kalıyorsa, ayrıntılı Zarar Durdur ve Kâr Al bilgilerine ve çok daha fazlasına göz atın.
  • 194

• Özel işlem koşulları: Pozisyonunuzun nasıl girileceğini ve çıkılacağını tanımlayın.
  • Veri kümeleri: Dayanılacak sürekli genişleyen veri noktaları
  • Risk kontrol altında: Birden fazla Zarar Durdur ve Kâr Al emri kullanın
  • Esnek varlık yönetimi: Konum boyutunu istediğiniz şekilde ayarlayın
  • Şablonlar: Önceden tanımlanmış yatırım indikator kurulumlarını kullanın veya düzenleyin
  • TradingView Grafiği: Zarar Durdur ve Kâr Al seviyelerini grafikte gerçek zamanlı olarak görüntüleyin
  • Tüm açılardan SL'ler ve TP'ler: Piyasadaki veriler Fiyat, fiyat yüzdesi, bakiye yüzdesi ve ilk bakiye yüzdesi
195

Sayfamıza göz atmaktan çekinmeyin ve ne düşündüğünüzü bize bildirin! Herhangi bir geri bildirim ve özellik isteği çok açıktır. 🙏

Son düzenleme:

Konuyu Okuyan Kullanıcılar