Doge Coin geleceği varmıdır sizce

Erkan.06

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

Bu aralar takip ettiğim ve son günlerde yükselişe geçen doge coin hakkında düşünceleriniz nelerdir acaba 🤔 sizce geleceği olan bir coin midir?

Kiraz

Moderatör
Moderatör
Merhaba,

Pump ile yükselen hiçbir coine güvenmiyorum açıkçası. Bugün %200 yükselir, yarın %500 yerin dibine girer. Hiç belli olmaz pump coinleri çünkü zaten grafik işlemez.

YTD.

İyi forumlar.

Selen yelken

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Bence geleceğin en güvenli yatırım aracı olacak gibi görünüyor

Bursa16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Taşıma suyla değirmen dönmez.elon Musk da bi yere kadar.

Serkan4461

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Bence devlet bankaları ise el koyacak😀

G4G

ucretsizscript.net
Moderatör
Hocam bu coin için analiz yanıltabilir.Medya tarafından hareketlenen bir coin.Ben küçük vur kaçlar yaparak iyi kâr yaptım.Sabırlı olmak ve kârını bilmen gerek.Fazlası zarar olarak geri döner.
Yatırın tavsiyesi değildir. :D

Burak

Moderatör
Moderatör
Doge, çok tehlikeli çok..

emreqoral

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Yıllardan beri var ve hep yerinde sayıyor. Elon amcadan sonra fırlama yaptı işte. Güven vermiyor açıkçası

Emre kılınç

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Uzun dönemde güzel kar getirecegini düsünüyorum ve elimde tutmaya devam edicegim

darkness6162

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
yükselebilir, hiçbir projesi olmayıp halkın ilgi duyduğu bazı coinler var bu da onlardan biri 6 ay öncesine bakarsak iyi kazandırırdı en tepeden alan bile kâra geçerdi. sonuç olarak risk sevenlerin ilgi duyduğu coin

Tepkiler: G4G

Konuyu Okuyan Kullanıcılar