Kripto da Neden Hep Kaybediyorsunuz

yunuscoin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
UYARI: “Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”

Evet güzel başlık ile başladım. Çünkü şöyle bir bakıyorum özellikle bu Bitcoin in sert düşüşünden sonra canı yananlar kaybedenler ağlayanlar..

Kripto nedir bilmez, Borsa nedir bilmez Borsa hesabı açılmış lakin Borsada işler nasıl yürüyor bilmez. Kriptoları tanımaz etmez yatıracağı coin in piyasadaki değeri hacmine bakmaz kulaktan duyma özellikle Telleggramm gruplarında biri Coin hakkında grafik atmış 🤣 hemen altına biri yazıyor ne kadar basalım... 😂 Ya arkadaş çok paran varsa illa hepsine basma kaybedersin belki bir an da... Lütfen ne demek istediğimi anladınız siz.. Videoları izleyin güzel analizci dostlar var.. Bu işe yıllarını vermiş arkadaşlar var.. Azcık takip edin alım noktalarını satım noktalarını hacim değer sonra bunların güncelleme dediğimiz olayları anlaşmaları sözleşmeleri...

Bursa16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Okumak,öğrenmek zor iş. dolandırılmak aldatılmak daha kolay ve cazip.

G4G

ucretsizscript.net
Moderatör
Yaşam standartları kötü olduğu için millet farklı sektörlere yönelmekte.Üşenip grafik okuma analiz dersleri görmeyip,sosyal medyadaki duyumlara kulak asanlar borsadan para kazanamaz.Kelin ilacı olsaydı başına sürerdi.:)

yunuscoin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Okumak,öğrenmek zor iş. dolandırılmak aldatılmak daha kolay ve cazip.
Ama bu duruma çok kızıyorum. Türkiye yi Avrupa. Ya karşı farklı yansıtır... Yerli borsacının bunu yapması yerli yatırımcının gözünü korkuttu.

Bursa16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ama bu duruma çok kızıyorum. Türkiye yi Avrupa. Ya karşı farklı yansıtır... Yerli borsacının bunu yapması yerli yatırımcının gözünü korkuttu.
Yatırımcı bilinçli olmak zorunda "Ben kroyum ama para bende"diyenler ütülemeye mahkumdur.

emreqoral

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ve bir de sabırsız kitle var. Biraz düşünce panik yapıp hemen satış yapılıyor. Bu da çok yanlış bir durum. Sabreden her zaman kazanır

darkness6162

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
tek sebebi sabırsızlık (kendim için en azından) 😢

mehmetcanduran

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Burada yazılanların hepsine katılıyorum. yazılan sebeplerin hepsi beraberinde başarısızlık getirir.

Konuyu Okuyan Kullanıcılar